Viatical bosættelser eller livsforsikring bosættelser

Da jeg første gang hørte om viatical bosættelser eller livsforsikring bosættelser, gøs jeg ved sådan en nedrige idé. Jeg sætte selv ord på mine dybe følelser. Du ser jeg tilbragt mange år i livsforsikring og har set produktet arbejde til gavn for så mange. Jeg kunne ikke forestille sig en behagelig resultat når man fratager modtagerne af hvad der var skyldige dem. Jeg tror, jeg ikke havde givet idéen meget troede således min ekstrem respons.
Selv om jeg stadig ikke mener det provenuet ret til at fratage modtagere af deres livsforsikring så at en forsikret kan få hans eller hendes hænder på udbyttet af politikker i løbet af deres levetid gennem livsforsikring bosættelser med investorer, efter megen undersøgelse og dyb troede, jeg kan kun konkludere, at der er situationer, hvor det er, ikke kun berettiget, men er absolut nødvendigt.
Hvis du sætter ind i billedet den uheldige person, der er HIV-positiv eller har udviklet fuld blæst AIDS og er desperat gør alt de kan bare at holde sig i live med disse ekstremt dyre lægemidler, så du vil, som jeg har, lære at værdsætte behovet for livsforsikring bosættelser.
Nogle mennesker har ingen kontant værdi livsforsikring de kan låne fra; reden æg de kan trække på. Alle disse mennesker er deres liv forsikringspolice. De derfor sælger deres politikker til højestbydende. De får 50-60% af beløbet ansigt af den politik, som de bruger til at betale for behandling og medicin de skal holde sig i live.
Lad os ikke unddrager sig os, det er kun personer med aids, som har brug for livsforsikring bosættelser. Der er visse kræftsygdomme, hjerte, lever og nyre betingelser, som kan ødelægge vores liv og sætte os i en økonomisk dilemma. Jeg er sikker på der er mange flere sygdomme, som jeg ikke har selv tænkt over. Jeg konkluderer derfor, fordi jeg nu mere oplyste, at livsforsikring bosættelser virkelig kan være nødvendige, og at når folk tager denne vej skal det være med stor uvilje og hjertesorg.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.