Network Marketing: Hvordan skarp er din økse?

I sin bog “Super guldminedriften: særlige tilbud og hurtig-start systemer”, Tom “Big Al” Schreiter fortæller historien om en gammel lumberjack der observeret en ung skovhugger arbejdende for at hugge ned i et træ. Efter at have set den unge arbejde sig til næsten udmattelse uden varetagelse af meget, den gamle mand sagde, “ser for mig som det ville være lettere hvis du skærpet øksen.”
Som den yngre mand svarede før han vendte tilbage til sit angreb på træet, “Jeg har ikke tid til at skærpe axe, jeg er nødt til at få træet fældet”
Nu synes det indlysende for de fleste af os, at en skarp axe ville sandsynligvis gøre arbejdet gå hurtigere og nemmere. Den unge lumberjack ville være i stand til at skære ned flere træer med mindre arbejde blot ved at tage et par minutter til at skærpe sin økse. Forberede sit værktøj. Lær hans handel, kan man sige!
Du ved, det er sjovt. De fleste af os har ikke noget problem at se pointen med at historien, men hverdagen, folk tilmelder netværk marketing-programmer og derefter starte hacking væk med meget stumpe akser! De fleste af disse folk har ingen idé om hvad network marketing er, hvordan man griber det, eller hvordan man kan måle succes.
For nylig modtog jeg en email fra en herre, der er interesseret i at komme ind i network marketing. Han stillede nogle meget indsigtsfulde spørgsmål, men en demonstreret sin misforståelse af mest ægte netværk marketing-programmer.
Han spurgte, hvis jeg husker rigtigt, hvor lang tid det ville tage for at gøre en betydelig indkomst fra et bestemt netværk marketing program, og syntes at indikere, at han forventer en sucessful program til at generere en indtægt på omkring $48.000 eller mere inden for en relativt kort periode. Ellers ville han overveje det en fidus.
Nå, helt ærligt, tror jeg mine to venner, som jeg ofte holde op som eksempler på en eller anden måde gået glip af punkt. Det tog hver af dem omkring tre år i helt legitime programmer til at begynde at tjene penge, noget, der ligner min korrespondent forventes. På det tidspunkt, ved den måde, begyndte deres indkomster at vokse eksponentielt, indtil de tage hjem over $100,000.00 om måneden. Vi vil sige noget om utallige Avon damer der er network marketingfolk, der mener sig med held tilknyttet en ærlig virksomhed, men hvis indkomst er mindre end $20,000.00 om året.
Eller, jeg tror jeg skal være bekymret over mit tilhørsforhold til et nationalt anerkendte selskab (du har sikkert set deres reklamer på prime time). Det første år, jeg har kun lavet et par hundrede dollars. Det andet år et par tusinde. Jeg er i min femte år med dem, og jeg er nu gør det magiske nummer… en seks tal indkomst fra programmet alene. Jeg har i øjeblikket over 200 fuldt tilfredse kunder og tonsvis af gentage forretning. Hvad et fupnummer!
Jeg mener ikke at fornærme den Herre, der sendte mig spørgsmålet. Hans spørgsmål var gyldige, og jeg forstår hans bekymringer og klappe hans forsøg på at få nogle indblik i network marketing. Det synes imidlertid hans forståelse af network marketing er begrænset til et ønske om at finde et program, der vil i nogle måde gøre arbejdet for ham… lave indkomst for ham. Desværre, network marketing er en business… omend en særlig slags business… og det fungerer bedst, når arbejdet bestemte måder. Mange succesrige netværk marketingfolk har skrevet mange gode bøger og artikler om emnet, og der er marketing og Internetmarketing træning programmer til rådighed for dem, der ønsker at lære. Nogle skoler endda tilbyde kurser og klasser på network marketing og Internetmarketing.
Mennesker, der går ind i network marketing bør gøre mere end blot at lytte til den person, der rekrutterer dem og scanne selskab litteratur. Hvis de var ansat til at gøre ethvert job havde de aldrig gjort før, uanset hvordan underordnede, ville de anerkender behovet for at stifte bekendtskab med forretningen og hvordan det foregår. Især hvis de skal stige i erhvervslivet og lykkes.
Et par bøger begyndelsen netværk marketingmedarbejder måske ønsker at læse er:
Super efterforskning: Specielle tilbud & Quick-Start systemer af Tom “Big Al” Schreiter din første år i Network Marketing af Mark og Rene Yarnell den bølge 4 måde at opbygge din Downline af Richard Poe den største Networker i verden af John Milton Fogg Off-The-Wall Marketing ideer af Nancy Michaels og Debbi J. Karpowicz
Disse har tendens til at være lidt gammel men kan sandsynligvis findes gennem Amazon.com, og de er fremragende uddannelse for begyndelsen netværk marketingmedarbejder.
Den person, der undlader at uddanne sig om network marketing i almindelighed og deres valgte forretning især har valgt til at mislykkes. Ligesom de unge skovhugger, vil de plejl på træet, indtil deres styrke eller motivation ikke lykkes dem, og derefter de vil vandre ind i skoven… måske klaget højlydt over træer, akser, skovarbejdernes… alt andet end sig selv. De vil ikke vide hvorfor de ikke, hvordan de kunne have lykkedes, eller hvordan man kan måle succes.
Deres akser vil være kedeligt, faktisk.
Copyright 2005 Donovan Baldwin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.