Inuit Eskimo kunst som investeringer

Mange mennesker samler Inuitkunst som investeringer. Inuitkunst vokser internationalt, men det er blevet foreslået, at antallet af faktiske Inuit kunstnere er faktisk faldende. Oprettelsen af regeringen i Nunavut, som repræsenterer Canadas tredje officielle område, har resulteret i mange nye beskæftigelsesmuligheder for Inuit, især de yngre. Udskæring og hele processen med at bringe tilbage egnet sten fra fjern stenbrud til deres egne samfund er hårdt arbejde for Inuit kunst carvers. Mange unge Inuit foretrækker at forfølge mindre fysisk krævende karrierer som regelmæssig ni til fem, ugedag eneste regering kontor erhverv. Regeringsinstitutioner vokser, så vil de lokale forretninger for at støtte dem, der skaber endnu flere lokale arbejdspladser for Inuit-befolkningerne. Disse tendenser ikke kun påvirker Inuit hanner, men også kvinder så godt. Som mere ung Inuit kvinder gå i retning af en» sydlige», dvs., mere nordamerikanske livsstil, Inuitkunst tegning, vægtæppe og dukke at gøre vil være mindre attraktive færdigheder at lære i forhold til office eller detail færdigheder.
Mange master Inuit kunst carvers er også ekspert jægere. De får at se de arktiske dyr regelmæssigt resulterer i fremragende repræsentationer i deres Inuit udskæringer og andre illustrationer. Mange unge Inuit foretrækker disse dage ikke at jage da nordlige samfund købmænd har reduceret behov for at gå på jagt efter mad. Som et resultat, kan nøjagtigheden af udskæringer af nogle yngre, ikke-jagt Inuit kunstnere blive påvirket, da de ikke måske har kendskab til arktiske dyr som ældre master carvers gør.
Alle disse udviklinger kan føre til kravet om god, høj kvalitet Inuitkunst overgår udbuddet. Dette vil igen forårsage en fremtidig påskønnelse af værdi for god Inuitkunst. Karakteristik af hvert stykke skal selvfølgelig tages i betragtning. De fleste kunst eksperter anbefaler dog mod at købe nogen form for kunst udelukkende til investeringsformål kun. Kunst bør være værdsat for sin æstetiske værdi. Hvis en bestemt illustrationer ikke stige i værdi som håbet, ville så mindst én stadig have en dejlig kunstværk at se på. Hvis man finder et stykke af Inuitkunst, som han eller hun virkelig kan lide og har råd til, så det bør købes siden mulighed for at eje denne ene af en slags stykke vil sandsynligvis ikke komme igen.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.