At finde den pensionering Plan der passer til dit Budget

Opbygning af en rede æg til din pension kan være en temmelig vigtigt faktor for valget af dine investeringer og langsigtede finansielle planer… efter alt, ønsker du absolut at nyde dit otium uden at skulle bekymre sig om hvor pengene skal komme fra.

Med en bred vifte af pensionering planen muligheder tilgængelige fra de fleste arbejdsgivere og private investeringsselskaber, kan det undertiden være vanskeligt at afgøre, hvilken plan, du vil… og som du har råd til.

Ved at tage tid til omhyggeligt overveje dine finanser og gør en smule forskning, men, kan det faktisk være en meget lettere proces end du måske tror.

Beslutte, hvor meget du har råd til

En af de største overvejelser med hensyn til en pensionsordning er naturligvis, om du vil være i stand til at råd til det. Selv om det ville være rart at være i stand til at investere en stor mængde til din fremtid, har de fleste mennesker regninger og andre udgifter, der holder deres finanser i ret stram snor. Sørg for at tage hensyn til hvor mange penge vil være tilovers, efter du har fradrages beløbet for din plan og se om det er nok til at betale alle regninger og udgifter med nok venstre at dække eventuelle skader.

Du bør basere eventuelle pensionsordning på procentdelen af din indkomst, du har tilovers efter alt er betalt, så sørg for at du ikke kort dig selv på nogle af dine vigtigere udgifter ved picking en high-end pensionsordning.

Planlægning omkring pensionering planlægning

At være fornuftigt med din pensionsordning betyder ikke, at du nødt til at nøjes med den laveste værdi plan tilgængelig. Ligesom du bør tage dine andre udgifter i betragtning ved fastsættelsen af, hvor meget du har råd til at sætte ind på en pensionsordning, kan du også faktor din pensionsordning i nogle af dine andre udgifter.

Du kan vælge at ændre på nogle af dine andre udgifter eller nedgradere nogle ikke-væsentlige ydelser i bytte for en bedre pensionsordning… efter alt, kan du altid ændre tingene tilbage senere hvis du får flere penge, eller hvis du simpelthen ikke kan lide den måde, tingene fungerer.

Undersøge pensionering indstillinger

Der er selvfølgelig andre pensionering muligheder end blot de planer, der tilbydes gennem din arbejdsgiver. Tage sig tid til forskning andre planer, der tilbydes af uafhængige virksomheder eller investeringsselskaber og se om de kunne være et bedre valg for dig end en firma-sponsorerede plan.

Du kan også finde, at en tredjedel-hold plan er lettere for dig at passe ind i din økonomi, da du normalt kan bestemme hvor meget, og når du lægger ind i det.

Pensionering Planlægning gennem investering

Du kan beslutte, at du ikke ønsker at få en pensionsordning på alle, men det betyder ikke, at du ikke kan konfigurere en rede æg til kontanter i senere. Enten ved hjælp af langfristede indskud som indlånsbeviser eller ved at investere i langsigtede lagre, kan du sætte i penge nu for hvad er forhåbentlig en meget større udbytte ned ad vejen.

Bare vær forsigtig, når du vælger aktier eller obligationer, og gøre din forskning på langfristede indskud for at sikre at du får den bedste rente, som du kan… på denne måde vil du have nok til at falde tilbage, når du når pensionsalderen uden at skulle investere i en pensionsordning, mens du arbejder.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.