0% på en Balance overførsler varer ikke evigt

Har du nogensinde været tiltrukket af et kreditkort, fordi det lover dig en fremragende rentesats, der synes bare for godt til at være sandt? De fleste af os har på et tidspunkt sprang for en af disse attraktive tilbud. Der er et stigende antal kreditkort udbydere derude, der vil tilbyde dig 0% tilbud på enten balance overførsler eller indkøb, og nogle gange synes de bare for godt til at modstå.
Især hvis du har store udestående kreditkort balance, du i øjeblikket betaler en masse interesse på, vil disse tilbud være meget fristende. I virkeligheden, vil mange 0% balance overførsel tilbud spare dig hundredvis af pounds på interesse, som du ellers skulle have til at betale dit kreditkort balance. Men uanset hvor attraktiv sådanne tilbud kan vises på tidspunktet, bør du kun nogensinde tage på et andet kreditkort, hvis du har taget sig tid til at gennemgå din økonomi og er overbevist om at det er den rigtige finansielle flytte for dig på dette tidspunkt.
Antag at du har en tusind pounds udestående på et kreditkort at afgifter 10% APR for at kigge på et typisk eksempel. Det betyder, at i løbet af et år, denne balance vil koste dig 100 pounds i renteudgifter. Nu formoder du finde et kreditkort, der tilbyder dig overførsler 0% balance for seks måneder. Nå det er temmelig indlysende, at 0% er bedre end 10, og hvis du skulle tage imod dette tilbud, forudsat at der er ingen balance overførsel gebyrer, så hvor meget vil du har gemt over seks måneders interesse frie periode? Svaret er 50 pounds. Men hvad vil renten tilbage til engang interesse fritime er kommet til en ende? Det er noget du bør tænke på, før du vælger kreditkort, og ikke når den frie renteperioden er ved at udløbe, og alt er mere presserende. Antag, for vores eksempel, at renten vender tilbage til en sats på 25%. Det betyder, at over de næste seks måneder vil du betale £125 i interesse.
Mens dette er et meget simpelt eksempel, illustrerer det et vigtigt punkt, når det kommer til 0% balance overførsel. I ovenstående eksempel hvis kunden havde opholdt sig med sin 10% kort, skulle han have betalt 100 £ i renter over en 12 måneders periode. I samme periode endte ved at vælge en 0% balance overførsel for seks måneder, der derefter hjemfalde til 25%, han med at betale £125.
Punkt at huske er, at bare fordi et kreditkort tilbyder dig 0% ikke betyder det er den bedste handel derude. Se på langt sigt satser at kortet vil tilbyde dig, og sammenligne disse til de priser du allerede får fra dit kreditkort. Hvis din eksisterende sats er bedre end de priser, som du får fra det nye kort, når den indledende tilbud udløber, bør så måske du forblive loyale over for det kort, du har.
Så mens dette foregår, du ikke vil bruge den nye kreditkort, men du vil være sikker i den viden, at du gemmer rentebetalingerne på den gamle gæld.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.